Skupina otrok “PEDENJPEDI” je na nedavni prireditvi “Babica podaj mi roko” nastopala. Dogodek, ki ga je organiziralo Društvo upokojencev Ljutomer, je bil prav poseben, saj je združil različne generacije v skupni ljubezni do glasbe, smeha in toplih besed.

Otroci iz skupine PEDENJPEDI so svojo točko pokazali na odru, kjer so bili del medgeneracijskega srečanja. Nastopali so se vrstili, kar je ustvarilo edinstveno vzdušje enotnosti in povezanosti med generacijami. Oder je bil prizorišče, kjer so se prepletale pesem, smeh in čustvene besede, kar je navdušilo občinstvo in ustvarilo nepozaben dogodek.

Iskrene čestitke organizatorju, Društvu upokojencev Ljutomer, ki je omogočilo to čudovito medgeneracijsko srečanje. Njihova predanost in trud so pripomogli k ustvarjanju okolja, kjer so se lahko vsi udeleženci počutili dobrodošle in spoštovane. Hvala tudi Kseniji Tušek in Anji Fischer.

Hvala tudi staršem, ki ste pripeljali otroke na prireditev.

Upam, da bodo takšni dogodki še naprej povezovali različne generacije in bogatili našo skupnost s pozitivno energijo, ljubeznijo do umetnosti ter medsebojnim spoštovanjem.

Ksenija Žuman, ravnateljica

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)