Dragi otroci, spoštovani starši in cenjeni sodelavci!

Končno je prišel ta čudoviti čas v letu, ko se smeh otrok sliši še glasneje, ko sončni žarki prinašajo neskončne ure igre na prostem in ko vsak dan prinaša novo pustolovščino!

Počitnice so tu! 🌞🎉

Dragi otroci, želimo vam čarobne, zabavne in nepozabne počitnice! Naj se vaša igrala spremenijo v gusarske ladje, vrtovi v džungle in peskovniki v puščave polne zakladov. Uživajte v dolgih dneh brezskrbne igre, ustvarjajte nove prijateljske vezi in nabirajte zgodbe, ki jih boste pripovedovali še dolgo.

Spoštovani starši, hvala, ker ste bili z nami skozi celo leto, polno učenja in raziskovanja. Zahvaljujemo se vam za tvorno sodelovanje. Zdaj je čas za nekaj oddiha in sprostitve. Naj bodo vaši dnevi napolnjeni s smehom, skupnimi trenutki in čudovitimi izleti. Naj se vaš dom napolni s toplino poletja in smehom vaših najmlajših.

Cenjeni sodelavci, pred nami so tedni, ko bomo lahko napolnili baterije, se sprostili in pripravili na nove izzive, ki jih prinaša prihodnje šolsko leto. Naj vam poletje prinese veliko sončnih dni, sprostitve in časa za vse tiste male stvari, ki vas osrečujejo.

Naj bodo te počitnice polne veselja, radosti in nepozabnih trenutkov! Veselimo se, da se bomo po poletju vrnili s še več energije, svežimi idejami in pripravljenostjo na nove pustolovščine.

Srečne in čarobne počitnice vam želimo!

Vaš vrtec Ljutomer 🌸🌈🌟

(Skupno 37 obiskov, današnjih obiskov 1)