MAVRIČNI  VRTILJAK

 

V sredo, 16. aprila 2014 se je odvrtel tudi letošnji Mavrični vrtiljak. Prireditev, v organizaciji Občinskega društva prijateljev mladine Ljutomer in soorganizaciji Vrtca Cven, je na igriv in duhovit način vodila vzgojiteljica Marjetka iz Vrtca Cven.

 

S pesmijo in plesom nas je 11 skupin iz 9 vrtcev  občin Ljutomer, Križevci in Razkrižje popeljalo v svoj, otroški svet, ki je tako pisan, igriv in zanimiv, kot je mavrica na nebu. Predstavile so se torej tudi 3 skupine iz našega vrtca in otroci kombiniranega oddelka iz Gresovščaka.

Otroci so nas s svojo neposrednostjo in iskrivostjo potrdili v prepričanju, da je svet lep, pisan in bogat, le uzreti in zavrteti se moramo naokrog kot na pravem vrtiljaku.

Pred mnogimi leti smo se začeli vrtci družiti na takšni prireditvi. Vsako leto je dvorana Doma kulture Ljutomer bolj polna. Dober glas o zanimivi prireditvi se torej širi.  Prepričani smo, da pedagoške delavke iz vrtcev  že snujejo načrte, kako vrtec predstaviti na naslednjem Mavričnem vrtiljaku.  Vsaka prireditev jim je nov izziv za še boljšo in zanimivo predstavitev. Prav je tako, saj nam je vsak otrok, ki nam je zaupan v vzgojo in varstvo  prav poseben izziv vsak dan znova. 

FOTOGRAFIJE

                                                         Bojana Majerič

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)