Na 8. KULTURNEM DNEVU  slovenskih vrtcev v Portorožu, v soboto, 5. aprila 2014, se je predstavila tudi pevska skupina Vrtca Ljutomer.

Nastopilo je kar 49 skupin in posameznikov iz slovenskih vrtcev  na odru Avditorija v Portorožu, na razstavi pa je svoja likovna dela razstavilo 56 posameznikov iz vrtcev.  Medrazstavljalci  je tudi naša sodelavka Breda Cimerman.

Vzdušje v Portorožu je bilo, kljub deževnemu vremenuzelo veselo. Občudovali smo nastope zaposlenih v vrtcih in zanimiva likovna dela ter ugotavljali, koliko različnih talentov-pevskih, glasbenih, igralskih, likovnih… je med zaposlenimi v slovenskih vrtcih. Tudi to bogastvo,  poleg strokovnih kompetenc, potrjuje dejstvo, da so slovenski vrtci kvalitetni.

Ob vsem pa je zelo pomembno tudi druženje med udeleženci kulturnega dneva, ki pomembno pozitivno vpliva na socialno klimo v kolektivih.  Veseli smo odziva zaposlenih tudi v našem vrtcu. Prisotni smo bili na 7. kulturnih dnevih (od 8.  organiziranih) in obeh športnih srečanjih zaposlenih v slovenskih vrtcih. Pozitivne izkušnje so nam v izziv za nadaljnje dobro medsebojno sodelovanje in promocijo našega vrtca v širšem slovenskem prostoru.

                                                                                                                Marija Pušenjak, ravnateljica

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)