IMG_8084

Ker se šolsko leto počasi zaključuje, smo v vrtcu organizirali še zadnjo izmed mnogih oblik sodelovanja s starši, in to je zaključno prireditev. Tokrat je bila rdeča nit prireditve  “VRTEC SE PREDSTAVI”. V uvodnem delu je starše in vse prisotne pozdravila in nagovorila gospa ravnateljica ter predstavnica občine Ljutomer. Nato so na sceno prišli otroci.

Nastopilo je 8 starejših skupin otrok, le najmlajše 4 ne. Vsaka skupina je nastopila  s plesom, v katerem so predstavili svoje ime skupine, za katero so se odločili oz. si ga izbrali na začetku šolskega leta. Zaključili smo s himno vrtca “Lotmerške čebelice” in “Hojla Prleki” ob spremljavi kitare.

Za vse prisotne je bil na voljo sladki kotiček, kjer so si lahko postregli s palačinkami, vaflji, sadjem in napitki, predsednica sveta staršev pa jih je v nagovoru povabila k sodelovanju pri srečelovu. Na oddelku ‘C’ so si obiskovalci lahko ogledali razstavo EKO plakatov in izdelkov iz odpadne embalaže. Drugi kotički, ki so bili načrtovani, so zaradi mokrega terena odpadli. Kljub temu pa se nismo dali, da bi nas  vreme zmotilo, tudi otroke ne.

                                                                                                       Valerija Tretinjak

Foto utrinki

(Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1)