Tudi letos smo v Vrtcu Ljutomer pripravili tradicionalno majsko prireditev  v četrtek, 22. maja 2014, ki smo jo poimenovali SAJ VRTEC KOT DOM JE…

Staršem, dedkom, babicam, bratcem, sestricam…in mnogim gostom, smo skozi ples prikazali del utripa življenja otrok v vrtcu.

 

Pevska skupina vrtca je zapela pesem Ne čakaj pomladi… . Na koncu smo vsi zapeli pesem Dan ljubezni  ter se tako priključili mnogim po širni Sloveniji ob  DNEVU LJUBEZNI.  Pesem smo poklonili drug drugemu, da bi bilo več prijaznosti, ljubezni, veselja.. med nami.

Kasneje so otroci in odrasli uživali v sladkem, ustvarjalnem, gibalnem in plesnem kotičku. Lahko smo si ogledali tudi zanimivo razstavo o izvajanju različnih projektov v našem vrtcu. Razdelili smo kar nekaj nagrad naših sponzorjev, prav vsak otrok pa je prejel tudi darilo podjetja Sadovi do.o. iz Ljutomera. Povsod je vladalo veselje, smeh, prijaznost…. Menimo, da je bil namen prireditve dosežen. Za nami je še ena prireditev, ki smo jo v povezavi s starši in sponzorji pripravili prav vsi zaposleni našega vrtca. Vsi smo gotovo pridobili nekaj novih izkušenj in znanj. Zato smo to prireditev povezali s programom tedna vseživljenjskega učenja.

 FOTO UTRINKI

                                                                                                          Marija Pušenjak, ravnateljica

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)