TESTO:                                      KREMA:

1 jajce                                       0,5 l mleka

15 dag sladkorja                          20 dag sladkorja

3 žlice mleka                               2 vanilijeva sladkorja

3 dag masla ali margarina              4 žlice pšeničnega zdroba

2 žlici medu                                 20 dag margarina

30 dag moke

1 žlica sode bikarbone  

Vse sestavine za testo zgnetemo in testo razdelimo na tri dele. Razvaljamo jih na velikost A4 formata in damo peč (180 °C) vsakega posebej, da lepo porjavi.

Kremo pripravimo tako, da sladkor stresemo v mleko in kuhamo. Ko zavre, dodamo 4 žlice pšeničnega zdroba. Vse skupaj na vre 10 minut. Nato počakamo, da se ohladi do mlačnega. 20 dag margarine spenimo in nato po žlicah dodajamo mlačen zdrob ter sproti mešamo.

Vse skupaj zložimo v zaporedju: prva plast testa – krema – druga plast testa – krema – tretja plast testa.

Pri pripravi testa lahko najprej v posodi stepemo jajca, sladkor, mleko, margarino in med. Nato dodajamo moko s sodo bikarbono. Če je testo premehko, dodamo malo moke.